807354389340702

Ontdek meer over Il Fanale

Il Fanale Warehouse

Il Fanale - Vintage verlichting

Il Fanale werd opgericht in 1979 in San Biagio di Callalta, dichtbij Treviso. Het merk wordt gekenmerkt door de passie voor traditionele productiemethoden in metaalbewerking. Voor het ontwerpen van haar lampen bewerkt Il Fanale ruwe materialen van hoge kwaliteit op een uiterst fijne manier.

Deze bewerkingsmethoden worden steeds geoptimaliseerd om tot de beste exclusieve resultaten te komen. Il Fanale is daarmee een typisch Italiaans merk opgestart door Luisa Martin en Fausto Dalla Torre, twee meesters in het werken met klassieke materialen.

Il Fanale Project

Drijfveren achter het succes

De neus voor ondernemen, de hoge mate van specialisatie, de kwaliteit van de materialen, de creativiteit van de ontwerpers en de innovativiteit van de productiemethoden waren en zijn nog steeds de motoren achter de internationale groei van het Il Fanale merk.

Dankzij het commerciële succes van de Il Fanale producten moesten ze op zoek naar verbeterde en snellere productiemethoden zonder afbreuk te doen aan de fijne en elegante afwerking. Hierbij was de vergaarde technische kennis over de jaren cruciaal.

Il Fanale Anita

Kenmerkende vintage look

Verfijnde en smaakvolle verlichting met een antieke toets is hetgeen waarmee Il Fanale zich wil onderscheiden. Dankzij hun bevalligheid passen de armaturen in bijna elke omgeving. De Il Fanale collecties zijn bovendien tijdloos en verlichten reeds 30 jaar talrijke private en publieke plaatsen.

Alle Il Fanale lampen hebben een rustiek maar tegelijkertijd toch een hedendaags uiterlijk. De verlichting van dit merk ondersteunt het gebruik van energiebesparende lampen en voldoet aan de hoogste veiligheidsvereisten. De Anita en de Casale zijn slechts twee voorbeelden van de talrijke Il Fanale collecties.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.