807354389340702
Home > Delta Light > Deep Ringo

Delta Light Deep Ringo

Gratis levering naar Nederland
vanaf € 100
Uitstekende service
Zowel voor als na je aankoop
Groot aanbod
meer dan 45000 artikelen
Delta Light Deep Ringo Ribs IP44 Zwart
Delta Light Deep Ringo Ribs IP44 Zwart € 125,61
8 variant(en) Meer details bekijken

Delta Light Deep Ringo spots

Vlakke inbouwspots zijn leuk. Maar soms wil je iets met meer impact. Met deze Delta Light Deep Ringo spots maak je een designstatement. De extra diepe insnijding is een stijlvolle blikvanger voor jouw woonkamer, eetkamer of keuken.

Ons Deep Ringo assortiment

Je hebt ongetwijfeld al gemerkt dat ons Deep Ringo assortiment uit meerdere lampen bestaat. Dat komt omdat Delta Light voor alle verlichtingsnoden en ieders smaak een oplossing wil aanbieden.

Het meest opvallende verschil zien we bij de vorm. Er zijn zowel ronde als vierkante inbouwspots. De kleurverschillen zijn ook duidelijk. Zwart, wit, chroom … de meeste Delta Light Deep Ringo spots zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De andere verschillen tussen de modellen zijn wat subtieler, zoals een dieperliggende lichtbron of een afgeronde rand.

Waarom diepe inbouwspots?

Bij diepe inbouwspots is er nog enkele centimeters ruimte tussen het plafond en de lichtbron. Deze extra diepte brengt de spots tot leven, ook als ze niet branden. Ze sluiten mooi aan bij een moderne of minimalistische inrichting. Natuurlijk kan je ze ook in een landelijk interieur gebruiken.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.