Caroline Van Wouwe

Caroline Van Wouwe

Flos String Light: de acrobaat in elke ruimte

Ken jij de String Light hanglampen van Flos al? Deze stijlvolle hanglampen zijn echte acrobaten in jouw interieur. Maak kennis met deze opvallende hanglamp en ontdek hem in twee nieuwe kleuren.

Personaliseer jouw blikvanger

Met de String Light hanglampen van het Italiaanse designlabel Flos kan je werkelijk alle kanten uit. Kies tussen een kabellengte van maar liefst 12 of 22 meter en verdeel de kabel door de ruimte zoals jij het wenst. Hou jij van een strakke en subtiele look, of ga je liever voor opvallende geometrische figuren? Laat je creativiteit de vrije loop! Welke opstelling je ook kiest, de String Light steelt ongetwijfeld de show bij jou thuis.

Flos String Light Cone Head Black

Zachte vormen of strakke lijnen?

Deze hippe hanglamp is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De Sphere Head is het model bij uitstek voor de liefhebbers van zachte, ronde vormen. De onderste helft van de lampenkap heeft een matte afwerking, waardoor je geniet van een aangename en zachte lichtverspreiding.

Hou je meer van strakke lijnen? Dan is het Cone Head model wellicht iets voor jou. Deze kegelvormige lampenkap heeft een stijlvol en elegant karakter. Het licht zelf ligt dieper verborgen in de lampenkap dan bij de Sphere Head, maar ook hier geniet je van een egale lichtverdeling.

Flos String Light

Kies de kleur die bij je past

Als je reeds bekend bent met deze blikvanger van Flos, dan weet je misschien dat hij tot nu toe enkel verkrijgbaar was in het zwart. Niets voor jou? Goed nieuws! Want vanaf nu is deze artistieke acrobaat ook verkrijgbaar in het sierlijk wit en modieus blauw. Welke kleur past bij jouw interieur?

Flos String Light Blue

Bespaar energie

Naast de komst van twee nieuwe kleuren is ook de technologie van deze lampenfamilie geoptimaliseerd. De hele reeks String Light hanglampen (ook het zwarte model) heeft namelijk een update gekregen waardoor ze minder energie verbruiken. Niet alleen een topper voor je interieur dus, maar ook voor je elektriciteitsfactuur.

Hoe wil je hem bedienen?

De lijst van voordelen van de String Light lijkt bijna eindeloos, maar afsluiten doen we toch nog opnieuw met een pluspunt. De lamp bedienen kan namelijk eenvoudig via een touch dimmer bovenop de lampenkap. Ben je helemaal mee met de laatste technologie? Dan kan je ook kiezen voor een model met Casambi dimmer. Met behulp van de Casambi app kan je jouw nieuwe blikvanger vervolgens bedienen met je smartphone.

Shop Flos String Light