807354389340702

Besparing LED

Bereken hier hoeveel je kan besparen door om te schakelen naar LED

Zoals je zal merken in onze webshop, brengen meer en meer fabrikanten ook LED-versies van hun lampen op de markt. Maar waarom zou je voor LED kiezen? Via deze eenvoudige tool, kan je berekenen hoeveel je jaarlijks kan besparen door over te schakelen naar LED.

(Deze berekening rust slechts op geschatte waarden, werkelijkheid kan verschillen van berekend resultaat.) 

Natuurlijk is dit maar een simulatie, maar het geeft toch wel een beeld van de mate waarin je kan besparen. Uiteraard heb je een initiële kost voor aankoop, maar die heb je snel terug verdiend (gemiddeld wordt een tweetal jaar gerekend). Niet alleen is LED zuiniger in zijn energieverbruik, maar ze moeten ook veel minder vaak vervangen worden dan traditionele gloeilampen. Zoals je ziet, alleen maar voordelen!

Ook interesse? Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide collectie LED-verlichting. Hieronder vind je alvast enkele van de populairste modellen. We zijn er zeker van dat er voor ieder wat wils is.

 

Bekijk al onze LED-verlichting
 

Enkele van onze populairste LED-lampen

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.