807354389340702

Ontdek meer over Audo Copenhagen

Menu by Lassen

Een nieuw hoofdstuk

Achter de naam Audo Copenhagen gaan zoals gezegd twee designlabels schuil: Menu en by Lassen. Beide merken waren gevestigde waarden in de wereld van design. Waar Menu al 45 jaar deel uitmaakte van de Deense scene, was by Lassen zelfs al dubbel zo lang actief. Ondanks hun lange staat van dienst waren beide merken nog steeds op zoek naar vernieuwing. Deze vonden ze in de Audo, een uniek gebouw/concept in Kopenhagen.

Audo"

Audo

Met het Audo House heeft Audo Copenhagen één van de meest unieke showrooms in Scandinavië. Het gebouw is ingericht als een mini community building universum. Een reflectie van hun visie dat samenwerken en connecties vormen altijd beter is dan één onderdeel van het geheel. Het Audo is niet alleen een plek om hun eigen collecties te laten zien, het is ook een plek waar mensen kunnen samenkomen voor een drankje of lunch, waar ze samen kunnen werken aan krachtige ideeën, een plek waar inspiratie en samen zijn voorop staat.

Zacht minimalisme

Zacht minimalisme

De esthetiek van Audo Copenhagen valt het beste te omschrijven als zacht minimalisme. Zuivere lijnen, waarvan een subtiele en rustige kracht uitstraalt in combinatie met natuurlijke materialen waarmee met groot respect wordt omgesprongen.

De grote troef van dit zachte minimalisme is dat het zich thuis voelt in verschillende architecturale stijlen en geschikt is voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Door het tijdloze karakter kunnen items van Audo Copenhagen jarenlang meegaan, naar nieuwe omgevingen en nieuwe creatieve hoofdstukken in het leven.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.