807354389340702
Home > Astro > Minima

Astro Minima


Astro Minima inbouwspots

De reden waarom Astro voor de naam ‘Minima’ koos, hoef je niet ver te zoeken. Deze inbouwspots hebben immers een minimalistisch design. Dankzij deze eenvoudige vormgeving worden ze bijna onzichtbaar. Totdat je het licht aandoet, natuurlijk!

Keuze te over

Onze Astro Minima collectie is groter dan je denkt. Naast de ronde modellen zijn er ook vierkante designs. Die zien er iets robuuster uit. Daarnaast heeft Astro enkele richtbare Minima spots gebouwd – perfect om een schilderij of designfauteuil te verlichten. Wil je deze inbouwspots in een overdekt terras of een betonnen luifel gebruiken? Geen probleem, in onze webshop is tevens een Astro Minima spot met een IP65 te vinden. Deze is beschermd tegen waterstralen.

Waar gebruik jij deze Minima inbouwspots?

Boven het keukeneiland, in de woonkamer of als toiletverlichting? Dankzij het tijdloze design zijn Astro Minima inbouwspots overal inzetbaar. Indien gewenst, kan je in bepaalde kamers een ander ontwerp gebruiken. Wat dacht je van de ronde Minima spots in de gang en vierkante modellen boven de sofa? Met onze Astro Minima collectie is het allemaal mogelijk!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.