807354389340702

Ontdek meer over Astro

Astro James and John

Het begin: een kelder in Sevenoaks

Voor de start van verlichtingsbedrijf Astro keren we terug naar 1997. John Fearon en James Bassant, twee Britse mannen, besloten hun grote droom na te jagen en richtten Astro op in de kelder van een huis in Sevenoaks. Hun grootste drijfveer was een gedeelde passie voor Brits lichtdesign.

Meer dan 20 jaar later is hun bedrijfje uitgegroeid tot een internationale speler op de verlichtingsmarkt, maar hun visie is steeds dezelfde gebleven: de sleutel tot succesvol design is eenvoud. Dat vertaalt zich in verlichting met een sobere, architecturale vormgeving en optimale lichtprestaties.  

Astro manufacturing process

Architecturale designverlichting

Astro heeft zich ontwikkeld tot een internationale leider op vlak van badkamerverlichting. Het heeft een gigantisch aanbod verlichting voor deze kleine ruimte. De succesformule van het bedrijf is naar eigen zeggen de combinatie van een sterk team creatieve designers en een denkwijze waarbij de klant steeds centraal staat.

Niet alleen de klant is van belang voor Astro. Ook de werknemers, het milieu en de lokale gemeenschap krijgen de nodige aandacht dankzij de corporate social responsibility-inspanningen van het bedrijf. Op die manier wilt Astro meebouwen aan een betere wereld.

Astro bathroom Glasgow

Uitgebreid aanbod badkamerverlichting

Het aanbod van Astro is bijzonder uitgebreid. De ontwerpen worden getypeerd door een zuiver design en een frisse kijk op verlichting. Er wordt ook volop gewerkt met nieuwe technologieën. Astro streeft zo een dubbel doel na: de creatie van verlichting die aantrekkelijk is én die optimaal presteert.

Het design van de verschillende lampen loopt sterk uiteen. De meeste modellen worden vervaardigd uit glas en metaal, maar de vormgeving is telkens verschillend. Enkele populaire armaturen met een uiteenlopend uiterlijk zijn Blanco, Borgo en Fuse.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.