807354389340702

Artemide Architectural Mouette


Artemide Mouette

 
Mouette is het Franse woord voor meeuw, en daar doet Artemide Mouette ook aan denken. Deze verlichting is ontworpen door Wilmotte & Associés voor Artemide Architectural.

Artemide Mouette is een stijlvolle pendellamp voor diffuus homogeen licht. De diffuser is in één stuk. De lichtbron van Artemide Mouette verspreidt een excellent effen licht over het hele oppervlak, zonder enig spoor van schaduw.

Artemide Mouette is een pendelverlichting in een abstracte vleugelachtige vorm, om een poëtische verlichting in elke omgeving te creëren. Stijlvol in veel omgevingen, zowel in thuis als in de publieke ruimte. In een grote ruimte kan de combinatie van verschillende Artemide Mouettes immers een vlucht vogels in de lucht evoceren. 
 

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, en koop Artemide Mouette aan een scherpe prijs bij dmLights. Artemide Mouette is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: symmetrisch en asymmetrisch, dimbaar en niet dimbaar.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.