807354389340702
Home > Artemide > Tolomeo

Artemide Tolomeo

Artemide Tolomeo – een veelzijdige collectie

De Artemide Tolomeo collectie is een van de meest iconische armatuurverzamelingen ter wereld. Al meer dan 30 jaar sieren deze plafondlampen, tafellampen, staanlampen en wandlampen diverse woningen, horecazaken en kantoren. Populair zijn ze zeker en vast. Ook bij jou mag een mooie Artemide Tolomeo lamp niet ontbreken.

Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina

De Italiaanse designers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina ontwierpen de Tolomeo collectie voor Artemide. Ze kozen voor sobere, functionele lijnen. Het resultaat is een reeks designlampen die er verrassend fris en geraffineerd uitzien. Over de jaren heen heeft de Artemide Tolomeo verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder de felbegeerde Compasso d’Oro.

Van de tafel tot het plafond

De kracht van deze Artemide Tolomeo lampen zit hem in de veelzijdigheid. Voor elke kamer en elke situatie is er een passende verlichtingsoplossing. Zo is er een prachtige Tolomeo tafellamp om je werkplek te verlichten. Er zijn tevens diverse plafondlampen, waarvan sommige een beweegbare arm hebben. Daarnaast hebben Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina een reeks wandlampen ontworpen. Je kan kiezen tussen modellen met een korte arm en extra lange versies. De staanlampen mogen we ook niet vergeten. De grote Tolomeo Mega is hiervan het meest opvallende model.

Kleurrijke Artemide Tolomeo lampen

Sommige Artemide Tolomeo lampen zijn slechts verkrijgbaar in één kleur. Maar er zijn ook heel wat modellen die in een reeks opvallende tinten te koop zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rode of groene Artemide Tolomeo Micro tafellamp? Dit armatuur kan een mooie blikvanger voor jouw kantoor worden.

Kies je lichtbron

Spaarlampen of halogeenlampen: voor beide lichtbronnen zijn er Tolomeo armaturen. Nochtans zijn de LED-varianten aan een opmars bezig. Met een Artemide Tolomeo LED haal je jouw elektriciteitsfactuur naar beneden. Bovendien hebben deze kleine diodes een erg lange levensduur, waardoor je minder snel een nieuwe lamp moet kopen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.