807354389340702
Home > Artemide > Tizio

Artemide Tizio


Artemide Tizio

Tizio, Richard Sapper voor Artemide

Eén van de beroemdste ontwerpen van Artemide is ongetwijfeld Richard Sappers Artemide Tizio. De unieke constructie, met oog voor esthetiek én functionaliteit, zorgt ervoor dat Artemide Tizio sinds de jaren ’70 tot op vandaag in allerhande alledaagse contexten wordt ingeschakeld en tegelijk wereldwijd een plaatsje heeft veroverd in talrijke designmusea, onder meer het Metropolitan Museum of Art in New York.

Koop jouw Artemide Tizio gegarandeerd aan een scherpe prijs bij dmLights.

Tizio, een praktische klassieker in de designwereld.

Artemide Tizio is functioneel, esthetisch en stijlvol. Dit unieke en gedeponeerde ontwerp van Richard Sapper doet het al goed sinds haar ontstaan en is tot op vandaag een succes in de designwereld. Artemide Tizio is al 30 jaar hedendaags.

Tizio’s grootste troef is de innovatieve constructie met tegenwichten om de lamp te balanceren zoals je het zelf wilt. Dat is tenslotte wat iedereen verwacht van een werk- of bureaulamp.

In de voet van de Artemide Tizio zit een transformator zodat elektrische bekabeling niet nodig is. Daardoor neemt Tizio bijzonder weinig plaats in, maar voorziet ze tegelijk directe verlichting.

De halogeenlamp mag nu een courante lichtbron zijn , in de jaren ’70 maakte Sapper hiermee een revolutionaire keuze. Ook daarom is Tizio nog altijd praktisch en hedendaags.

Tizio is wereldwijd een symbool geworden van design en tijdloosheid. Artemide Tizio is praktisch in gebruik, esthetisch en duurzaam. 

Bestel Artemide Tizio veilig en gemakkelijk online bij dmLights.

Je kunt Artemide Tizio bewonderen in verschillende designmusea, maar natuurlijk geniet je nog het liefst van je eigen Tizio op jouw werktafel.

Artemide Tizio bestaat in verschillende uitvoeringen, wit, zwart, aluminium en andere.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.