807354389340702
Home > Artemide > Pirce

Artemide Pirce


Artemide Pirce wand- en plafondlampen

Geef toe: de meeste wand- en plafondlampen zien er nogal saai uit. Ze gebruiken dezelfde vormen, maar dan lichtjes aangepast. Dat kunnen we van deze Artemide Pirce niet zeggen. Creativiteit staat hier centraal. De Pirce is dan ook een mooi voorbeeld van Italiaanse artisticiteit.

Guiseppe Maurizio Scutellá

Deze opvallende armaturen werden ontworpen door Guiseppe Maurizio Scutellá in 2008. Dankzij haar grote afmetingen is de Artemide Pirce perfect geschikt voor grote openbare ruimtes, zoals restaurants of hotellobby’s. Voor gebruik binnenshuis raden we de Pirce Mini aan. Sinds 2010 is er ook een wandversie verkrijgbaar – een echt muurjuweel.

Dubbele functie

De Artemide Pirce doet dienst als lichtbron en decoratie. Ze verlicht niet alleen een ruimte, ze draagt ook bij aan de esthetische uitstraling. Hiermee krijgt ze een dubbele functie. Het spel van licht en schaduw is wat deze plafondlamp zo mooi maakt.

Blikvanger

Eén ding is zeker: de Artemide Pirce is een blikvanger. Guiseppe Maurizio Scutellá koos niet voor een klassieke lampenkap, maar een combinatie van witte, lichtjes gebogen aluminium schijven. Dat geeft de Pirce een futuristische look. Het leverde dit armatuur ook enkele prijzen op, zoals de iF Design Award 2010, Good Design Award 2008 en een Red Dot Design Award.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.