807354389340702
Home > Artemide > Pipe

Artemide Pipe


Artemide Pipe


Artemide Pipe, een origineel ontwerp van Herzog en De Meuron, is een pendellamp, staande lamp of plafond/wandlamp waarvan het licht in om het even welke richting kan georiënteerd worden. Artemide Pipe munt uit door flexibiliteit en uitermate grote richtbaarheid van de lichtbron. Een unieke combinatie, die Artemide Pipe praktisch en esthetisch tegelijk maakt.
Artemide Pipe heeft een structuur van heel flexibele stalen buizen, die overtrokken zijn met transparant platina diffuser en eindigen in een hoornvormige diffuser. Deze buizen kunnen omgebogen worden naar believen. Dankzij deze optimale richtbaarheid van de lichtbron, is Artemide Pipe een zeer praktische verlichting, bovendien in een prachtig esthetisch design gegoten. Die combinatie maakt Artemide Pipe uniek.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.