807354389340702
Home > Artemide > Onfale

Artemide Onfale


Artemide Onfale


Artemide Onfale, ontworpen door Luciano Vistosi, is een wandlamp of een tafellamp. Een tijdloze klassieker, van een uitmuntende eenvoud voor een stijlvolle verlichting. De diffuser van Artemide Onfale is gemaakt in wit geblazen opaalglas, met een harmonieus contrasterende heldere kristalrand.

Artemide Onfale wall

De wandbevestiging van Artemide Onfale wall is gemaakt van verchroomd metaal. De wandlamp is in 2 groottes verkrijgbaar. Artemide Onfale wall kan bovendien geleverd worden met een afsluiting voor bovenop de diffuser, voor extra bescherming tegen stof. Deze versie van Artemide Onfale wall voorziet indirect en diffuus licht. De Artemide Onfale wall zonder afsluiting voorziet alleen indirect licht.


Artemide Onfale tavolo

Van de Onfale tafeluitvoering is naast de diffuser ook de body van wit opaalglas gemaakt. Op die manier creëert Artemide Onfale tavolo dus een diffuus licht. De tafellamp is in 3 verschillende groottes verkrijgbaar.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.