807354389340702
Home > Artemide > Nur

Artemide Nur

Artemide Nur


Artemide Nur, een ontwerp van Ernesto Gismondi, bestaat als pendelverlichting en plafondlamp. Deze verlichting voorziet direct licht, en voegt daaraan een bijzondere cirkel van indirect licht op het plafond toe voor decoratieve finishing touch.

Artemide Nur maakt gebruik van de innovatieve en gepatenteerde Metamorfosi technologie, voor een uniek spel met licht in een stijlvol ontwerp.

Artemide Nur integreert twee systemen van lichtverspreiding:
-  Negen halogeenlampen zorgen voor het directe licht, met filters in rood, groen en blauw.
- Het indirecte licht wordt verkregen door een witte halogeenlamp, in de bovenkant van de lamp gesitueerd.

Bij Artemide Nur worden een controle-element en een afstandsbediening geleverd om de systemen apart te regelen, de aan/uit-functie te bedienen en te spelen met de intensiteit van het licht en de eindeloze variatie aan kleurscenario’s dankzij de originele kleurfilters. Innovatieve verlichting in een stijlvol jasje.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over Artemide Nur naar jouw keuze.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.