807354389340702
Home > Artemide > Miconos

Artemide Miconos


Artemide Miconos


Artemide Miconos, een ontwerp van Ernesto Gismondi, is veelzijdig en minimalistisch. Artemide Miconos is verkrijgbaar als plafondlamp, tafellamp, pendelverlichting, wandlamp en als staande lamp.

Artemide Miconos heeft een structuur in gepolijst chroom metaal en een transparante geblazen glas diffuser. Ze verspreidt een diffuus licht.

De pendellamp Artemide Miconos is verstelbaar op verschillende hoogtes. De tafellamp en staande lamp Artemide Miconos zijn uitgerust met een dimmer. Artemide verzekert steeds een maximum aan gebruikscomfort.
 
Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over Artemide Miconos. Koop Artemide Miconos nu online aan een scherpe prijs.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.