807354389340702
Home > Artemide > Mesmeri

Artemide Mesmeri


Artemide Mesmeri: een betoverende wandlamp

Het is geen toeval dat de naam van deze Artemide wandlamp zo dicht bij het Engelse woord voor ‘betoverend’ (mesmerizing) aanleunt. Het fascinerende ontwerp laat je immers niet los. De Artemide Mesmeri is dan ook een pareltje.

Moderne wandlamp met organische vormen

De Mesmeri wandlamp van Artemide heeft vloeiende lijnen die het geheel een organische vorm geven. Het ontwerp doet enigszins denken aan een Möbius strip. De aluminium strook wordt namelijk op een subtiele manier gedraaid. Dat geeft de Mesmeri meer dynamiek.

De lichtbron werd in de binnenkant verwerkt. Hierdoor produceert deze Artemide Mesmeri wandlamp een zacht diffuus licht, waarvan het grootste deel opwaarts wordt geprojecteerd. Door het frame ontstaat er tevens een dunne schaduwlijn onder het armatuur – een leuk detail.   

Een stijlvolle verschijning

De Artemide Mesmeri, een ontwerp van Eric Solé, mag gezien worden. Deze wandlamp is dus perfect voor een woonkamer of eetkamer. Vooral in een modern interieur komt ze tot haar recht.

Mesmeri varianten

In onze webshop zijn drie verschillende versies van de Artemide Mesmeri te vinden. Qua afmetingen zijn ze vrijwel identiek. Het grootste verschil zit hem in de lichtbron. Er is een versie met een halogeenlamp, een LED en een ontladingslamp. Die eerste twee zijn trouwens verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zilver of chroom. Welk is jouw favoriet?

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.