807354389340702
Home > Artemide > Mercury

Artemide Mercury


Artemide Mercury


Artemide Mercuryvoor het eerst gepresenteerd in 2007,  is een relatief nieuwe verlichting ontworpen door Ross Lovegrove. Ze is vandaag hét uithangbord van Artemide en staat op de homepagina van Artemide te pronken.

Artemide Mercury is een kunstwerk, een originele sculptuur als volwaardige protagonist in de ruimte. De lampen van Artemide Mercury bestaan uit zwevende steentjes onder een eenvoudige, moderne aluminium schijf. De steentjes reflecteren het licht, de omgeving en elkaar. Zelfs overdag- uitgeschakelt - reflecteert dit sculpturale object het natuurlijke licht en de beweging in de ruimte. Het verlichtingselement van Artemide Mercury is een schijf van gegoten aluminium. De reflectorsteentjes zijn van thermoplast met metalen afwerking.
Artemide Mercury is een plafond- of pendellamp voor indirect licht.
Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over Artemide Mercury.
 
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.