807354389340702
Home > Artemide > Melampo

Artemide Melampo


Artemide Melampo – herkenbaarheid troef

Eén van de populairste producten uit het Artemide-gamma is ongetwijfeld de Melampo. Het herkenbare ontwerp uit grootmoeders tijd gecombineerd met de grote multifunctionaliteit maakt deze collectie heel tijdloos. Reken hierbij de hoge kwaliteit, en je weet dat dit een pareltje is.

Adrien Gardère

De Franse ontwerper Adrien Gardère ontwierp in 2000 deze Melampo-collectie. Hij beoogt steeds een dialoog te creëren tussen enerzijds innovatie en anderzijds het comfort. Met de Melampo is hij hierin zeker geslaagd. De duidelijke link naar de klassieke tafellampen met lampenkap geeft het design een leuke toets.

Functionaliteit

De Artemide Melampo staat erom bekend een groot gebruiksgemak te bezitten. De tafellamp en staanlamp kunnen 3 verschillende posities aannemen: standaard, licht gekanteld of met de diffuser omgekeerd op de stam. Het nachtlampje kan in 2 posities bewogen worden. Afhankelijk van de positie biedt de Artemide Melampo diffuus, direct of indirecte verlichting. De wandlamp kan horizontaal geroteerd worden.

Kwaliteitsvol materiaal

De unieke, kwaliteitsvolle afwerking in zijden satijn zorgt voor een tweeledig esthetisch effect: uitgeschakeld is de Melampo aluminium grijs, ingeschakeld heeft hij een witte kleur. De basis is gemaakt van geschilderd zamak, de stam van geschilderd aluminium.

Welke kies jij?

Je merkt het: er is voor elk wat wils in deze mooie Artemide Melampo-collectie. De tafellamp, staanlamp en wandlamp zijn beschikbaar in aluminium en brons. De vloerlamp heeft bovendien ook een extra groot formaat: de Artemide Melampo Mega.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.