807354389340702
Home > Artemide > Choose

Artemide Choose


Artemide Choose

Artemide Choose is een lamp voor direct en diffuus licht, ideaal dus als sfeerlicht of als leeslamp. Dit  klassiek design met een veelvoud aan mogelijkheden werd ontworpen door Matteo Thun. Artemide Choose is verkrijgbaar als pendellamp, tafellamp, staande lamp of wandlamp.


Afhankelijk van de uitvoering is Artemide Choose verkrijgbaar met verschillende lichtbronnen. Choose is verkrijgbaar met gloeilampen en met fluorescente lampen. De wandlamp is zelfs verkrijgbaar met hedendaagse led-technologie, voor discrete en preciese verlichting. Led-technologie verzekert helder licht en een laag energieverbruik. Artemide Choose wall is ook verkrijgbaar in een IP23 uitvoering voor de badkamer. De kap van de tafellamp Artemide Choose is buigbaar in een hoek van 30 graden, voor een nog betere richtbaarheid van de lichtbron.
Artemide Choose heeft een polycarbonaat diffuser met verticale doorschijnende gleuven voor een betere verspreiding van het licht en een elegante touch in het design. De diffuser is verkrijgbaar in rood of perkament. Choose heeft een metalen structuur.

Artemide Choose is een elegant, klassiek design, met moderne elementen. Kies één van de vele uitvoeringen. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over Artemide Choose.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.