807354389340702
Home > Artemide > Aggregato

Artemide Aggregato


Artemide Aggregato

Artemide Aggregato met de bolvormige matte opaalglazen diffuser verspreidt een aangenaam diffuus licht. Artemide Aggregato met de kegelvormige diffuser, in de vorm van de vertrouwde lampenkap is gemaakt van wit of groen plexiglas of in antraciet-grijs metaal. De kegelvormige diffuser verspreidt diffuus en direct licht. De meeste uitvoeringen van Artemide Aggregato zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De diffuser is in bijna alle uitvoeringen verplaatsbaar over de stam.

Artemide Aggregato is een veelzijdige reeks van design verlichtingstoestellen, ontworpen Giancarlo Fassina & Enzo Mari, 1976. Aggregato is verkrijgbaar als pendel-, tafel- of staande lamp met bolvormige of driehoekige diffuser, in verschillende kleuren én in verschillende formaten. Artemide Aggregato is met andere woorden een veelzijdig en persoonlijk design, een gamma van producten waarin elkeen vindt wat hij of zij zoekt.

Voor specifieke productinformatie over de verschillende uitvoeringen van Artemide Aggregato, klik op de afbeeldingen hieronder.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.